2015年3月13日星期五

[百萬假金]HGBF 百萬式 Ver.Gold.....somehow

[百萬假金]HGBF 百萬式 Ver.Gold.....somehow

OK,OK...搞完TOY SHOW之後稍微鬆動小小,即刻身痕,見到有人賣百萬式立即PET PET痕想整部金色機……加上要爲來緊的百式2.0做準備,立即試下MR COLOR的GX系列的金色究竟效果如何……

不過今次其實是失敗作,一來顔色做得太薄,二來都無好好計算好究竟邊D件要做全色……結果大家可能會見到漏色的部分…… 所以,請理解成一部正常的百萬式再爆粒子變成部分黃金鬥氣……

另外,究竟我呢D系金色定綠色呢?…………莫非又會成爲果條裙?


























其實個人真心覺得百萬式好型,但原來的藍色真的接受唔到。個背包嘛……其實有小小纍贅,而且鬆散,如果可以再緊凑D就好了……再次感謝傷眼睇相